Consumer Behavior Test Bank Download

Description

***THIS IS NOT THE ACTUAL BOOK. YOU ARE BUYING the Test Bank in e-version of the following book***

– The Test Bank is what most professors use an a reference when making exams for their students, which means there’s a very high chance that you will see a very similar, if not exact the exact, question in the test!

Product Description. Downloadable Test Bank for Consumer Behavior 1st Edition Kardes Available Instructor TEST BANK for Consumer Behavior 1st Edition Kardes INSTANT DOWNLOAD Digital files. INSTANT DOWNLOAD. We accept PayPal and major Credit/Debit/prepaid Cards. The (Test Bank for Consumer Behavior 11th Edition by Schiffman) is a study guide that will thoroughly prepare you for your upcoming exam. Download your free sample today! JavaScript seems to be disabled in your browser. Buy and download 'Consumer Behavior Buying, Having, and Being, Global Edition, 12E Michael R. Solomon Test Bank ' Test Bank, Solutions Manual, instructor manual, cases, we accept Bitcoin instant download. Where can I download Test bank for Consumer Behavior, 10/E 10th Edition? Here and Now! TestBankGrade is your one stop shop for all your academic supplementary material needs. Instant access to the above is available. How to buy and use this product? The purchase process and delivery is as easy one, two, and three Here is how!

– The file is either in pdf, doc, rtf or zipped in the package and can easily be read on PCs and Macs.

– Delivery is INSTANT. You can download the files IMMEDIATELY once payment is done.

We also faced similar difficulities when we were students, and we understand how you feel.

But now, with the Test bank for Consumer Behavior 11e by Schiffman 0132544369, you will be able to

* Anticipate the type of the questions that will appear in your exam.
* Reduces the hassle and stress of your student life.
* Improve your studying and also get a better grade!
* Get prepared for examination questions.
* Can save you time and help you understand the material.

Consumer behavior test bank download for pc

This is the quality of service we are providing and we hope to be your helper.
Delivery is in the next moment. Test Bank is accurate.

Consumer Behavior Test Bank Download For Pc

If you have any questions, or would like a receive a sample chapter before your purchase, please contact us at [email protected]

Consumer Behavior, 11e (Schiffman/Kanuk)
Chapter 3 Consumer Motivation and Personality

1) The driving force within individuals that impels them to action is known as ________.
A) a goal
B) tension
C) motivation
D) a need
E) personality
Answer: C
Diff: 1
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking

2) Motivation is produced by a state of tension, which exists as the result of ________.
A) peer pressure
B) environmental forces
C) satisfied desires
D) unrealized desires
E) unfulfilled needs
Answer: E
Diff: 1
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking

3) Successful marketers define their markets in terms of ________.
A) the product the company has decided to produce
B) the lowest price for which a particular product can be manufactured
C) the needs they presume to satisfy
D) the ethnicity of their primary consumers
E) the geographic location of their primary consumers
Answer: C
Diff: 2
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking
4) When Procter and Gamble defines its business as “providing branded products and services of quality and value that improve the lives of the world’s consumers,” they are using a ________.
A) need-focused definition
B) product-oriented definition
C) motivation-oriented definition
D) personality-oriented definition
E) production-oriented definition
Answer: A
Diff: 1
Skill: Application
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Application of knowledge

5) The physiological needs for food, water, and air are called ________ needs.
A) secondary
B) innate
C) acculturated
D) psychogenic
E) acquired
Answer: B
Diff: 2
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking

6) Needs that we learn in response to our parents, social environment, and interactions with the environment are called ________ needs.
A) primary
B) biogenic
C) acculturated
D) psychological
E) innate
Answer: D
Diff: 2
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking
7) ________ are the sought-after results of motivated behavior.
A) Motivations
B) Goals
C) Rewards
D) Behaviors
E) Targets
Answer: B
Diff: 1
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking

8) ________ are outcomes that consumers seek in order to fulfill their physiological and psychological needs.
A) Broad-spectrum goals
B) Objective goals
C) Generic goals
D) Subjective goals
E) Product-oriented goals
Answer: C
Diff: 1
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking

9) ________ are sought outcomes to be achieved by using a given product or service.
A) General goals
B) Objective goals
C) Generic goals
D) Subjective goals
E) Product-specific goals
Answer: E
Diff: 1
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking

10) Barry wants a sandwich for lunch. Tom wants a turkey sandwich with lettuce, tomato, and mayonnaise from Subway. Barry has a(n) ________, whereas Tom has a(n) ________.
A) generic goal; product-specific goal
B) objective goal; subjective goal
C) product-specific goal; objective goal
D) subjective goal; generic goal
E) product-specific goal; generic goal
Answer: A
Diff: 2
Skill: Application
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Application of knowledge

11) Jill gets good grades because her parents will punish her if she doesn’t receive at least a 3.5 GPA. Julia gets good grades because she likes the sense of accomplishment she feels when she gets a straight-A report card. Jill’s goal is referred to as a(n) ________, whereas Julia’s goal is referred to as a(n) ________.
A) approach object; avoidance object
B) avoidance object; defensive object
C) positive object; negative object
D) avoidance object; approach object
E) physical object; psychological object
Answer: D
Diff: 3
Skill: Application
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Application of knowledge

12) A negative goal is one from which behavior is directed away, and is often referred to as a(n) ________.
A) declining object
B) approach object
C) interactive object
D) autonomous object
E) avoidance object
Answer: E
Diff: 2
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking
13) Needs and goals are ________; neither exists without the other.
A) independent
B) interdependent
C) interactive
D) autonomous
E) mutually exclusive
Answer: B
Diff: 2
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking

14) The category of shopping motivations where consumers do not have an urgent-product need in mind, but go shopping for the personal enjoyment of shopping is known as ________.
A) recreational shopping
B) activity-specific shopping
C) fill-in shopping
D) demand-specific shopping
E) self-image shopping
Answer: A
Diff: 3
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking

15) Individuals who successfully achieve their goals usually set new and higher goals for themselves; that is, they raise their ________.
A) levels of self-awareness
B) social status
C) levels of aspiration
D) biogenic needs
E) motivational state
Answer: C
Diff: 2
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking
16) Products and services are often evaluated by the size and direction of the gap between ________.
A) consumer expectations and objective performance
B) the target market and the income of the average consumer
C) consumer expectations and product cost
D) the cost of production and the price at sale
E) the price of the final product and the company’s marketing expenditures
Answer: A
Diff: 2
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking

17) A(n) ________ can take the place of a primary goal when an individual cannot attain a specific goal or type of goal that is expected to satisfy certain needs.
A) specific goal
B) biogenic goal
C) substitute goal
D) secondary goal
E) objective goal
Answer: C
Diff: 3
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking

18) Failure to achieve a goal often results in feelings of ________.
A) achievement
B) aspiration
C) self-awareness
D) personal promotion
E) frustration
Answer: E
Diff: 1
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking
19) Aggression and rationalization are examples of ________ that people sometimes adopt to protect their egos from feelings of failure when they do not attain their goals.
A) fulfillment mechanisms
B) defense mechanisms
C) substitute goals
D) subjective criteria
E) secondary behaviors
Answer: B
Diff: 2
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking

20) An individual may redefine a frustrating situation by assigning blame for his or her own failures and inabilities on other objects or persons. This is known as ________.
A) aggression
B) rationalization
C) withdrawal
D) projection
E) regression
Answer: D
Diff: 2
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking

21) People sometimes resolve frustration by inventing plausible reasons for being unable to attain their goals or deciding that the goal is not really worth pursuing. This is known as ________.
A) aggression
B) rationalization
C) withdrawal
D) projection
E) regression
Answer: B
Diff: 2
Skill: Concept
Learning Obj: 3.1: To understand the dynamics of motives, needs and goals, and how they shape consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking
22) According to Murray’s list of psychogenic needs, need for dominance/power may conflict with ________.
A) needs associated with inanimate objects
B) need for prestige/ambition
C) need for affiliation/affection
D) need for achievement
E) need for information
Answer: C
Diff: 3
Skill: Concept
Learning Obj: 3.2: To understand motivation theories and their applications to consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Application of knowledge

23) According to Maslow’s hierarchy of needs, protection, order, and stability are examples of ________.
A) self-actualization needs
B) egoistic needs
C) social needs
D) safety and security needs
E) physiological needs
Answer: D
Diff: 2
Skill: Concept
Learning Obj: 3.2: To understand motivation theories and their applications to consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking

24) Savings accounts, insurance policies, and education are all means by which individuals satisfy the need for ________.
A) self-actualization
B) self-esteem
C) safety and security
D) social acceptance
E) self-fulfillment
Answer: C
Diff: 2
Skill: Application
Learning Obj: 3.2: To understand motivation theories and their applications to consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Application of knowledge
25) According to Maslow, ________ are the first and most basic level of human needs.
A) egoistic needs
B) physiological needs
C) self-actualization needs
D) safety and security needs
E) social needs
Answer: B
Diff: 1
Skill: Concept
Learning Obj: 3.2: To understand motivation theories and their applications to consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking

26) Almost all personal care and grooming products, as well as most clothes, are bought to satisfy ________.
A) growth needs
B) physiological needs
C) social needs
D) self-actualization needs
E) safety and security needs
Answer: C
Diff: 3
Skill: Application
Learning Obj: 3.2: To understand motivation theories and their applications to consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Application of knowledge

27) Egoistic needs can take either an inward or an outward orientation, or both. Inwardly directed ego needs reflect an individual’s need for ________.
A) reputation
B) prestige
C) self-esteem
D) recognition from others
E) status
Answer: C
Diff: 2
Skill: Concept
Learning Obj: 3.2: To understand motivation theories and their applications to consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices
AACSB: Reflective thinking

28) Egoistic needs can take either an inward or an outward orientation, or both. Outwardly directed ego needs reflect an individual’s need for ________.
A) self-acceptance
B) personal satisfaction with a job well done
C) reputation
D) independence
E) self-esteem
Answer: C
Diff: 2
Skill: Concept
Learning Obj: 3.2: To understand motivation theories and their applications to consumer behavior.
Learning Outcome: 1: Define consumer behavior and describe its influence on marketing practices

Description

This is completed downloadable of Test Bank for Consumer Behavior Building Marketing Strategy 13th edition by David L Mothersbaugh, Delbert I Hawkins

Instant download Test Bank for Consumer Behavior Building Marketing Strategy 13th edition by David L Mothersbaugh, Delbert I Hawkins after payment

More:

Table of contents:

Part I Introduction

Chapter 1 Introduction I bring me star download.

Consumer Behavior Test Bank Download For Windows 7

Tubelight full movie 720p download torrent. Part II External Influences
Chapter 2 Cross-cultural Variations in Consumer Behavior
Chapter 3 The Changing American Society: Values
Chapter 4 The Changing American Society: Demographics and Social Stratification
Chapter 5 The Changing American Society: Subcultures
Chapter 6 The American Society: Family and Households
Chapter 7 Group Influence on Consumer Behavior

Part III Internal Influences
Chapter 8 Perception
Chapter 9 Learning, Memory, and Product Positioning
Chapter 10 Motivation, Personality, and Emotion
Chapter 11 Attitudes and Influencing Attitudes
Chapter 12 Self-Concept and Lifestyle

Part IV Consumer Decision Process
Chapter 13 Situational Influences
Chapter 14 Consumer Decision Process and Problem Recognition
Chapter 15 Information Search
Chapter 16 Alternative Evaluation and Selection
Chapter 17 Outlet Selection and Purchase
Chapter 18 Post-Purchase Processes, Customer Satisfaction, and Customer Commitment

Part V Organizations as Consumers
Chapter 19 Organizational and Buyer Behavior

Part VI Consumer Behavior and Marketing Regulation
Chapter 20 Marketing Regulation and Consumer Behavior

Product Detail:

Consumer Behavior Test Bank Download Full

Language: English
ISBN-10: 1259232549
ISBN-13: 978-1259232541
ISBN-13: 9781259232541

Consumer Behavior Test Bank Download Free

Related Keywords:

Consumer Behavior Test Bank Download For Windows

13th Edition Mothersbaugh download sample Consumer Behavior
Building Marketing Strategy 13th Mothersbaugh free download
pdf online Behavior Building Consumer Mothersbaugh
Marketing Strategy 13th Edition Mothersbaugh Consumer Behavior doc

Comments are closed.